Kövess minket!

NewsletterGoogle+RSS
Feliratkozom a heti hírlevélre

Utolsó hozzászólások

2018. 01. 17. - 09:26GrahamNus

good mood all day =)
and how are you?

2017. 12. 22. - 17:33MashaAgomo

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

2017. 07. 27. - 09:10KGabi

Mi is tudunk munkát adni: mérnököknek  Jooble 

Jelenlegi hely

Nyereségorientált IT rendszerek

Hogyan növelhedet meg gazdasági bevételedet az IT segítségével, avagy,
mi pénzben gondolkodunk,nem pedig bitekben.

Azt meghagyjuk a rendszergazdáknak!!

Gondolom Téged is zavar az hogy rengeteg pénzt és időd öltél bele az informatikai rendszeredbe, de nem hozza vissza azt a profitot, amit vártál.

Bizonyára Te is ismersz olyan társas vállalkozásokat, akik kis ráfordítással, gyengébb informatikai rendszerrel, nagyobb profitot tudnak termelni, mint azok, akik milliókat költenek rendszerük tökéletesítésére.

Ha úgy gondolod, hogy egy kis ráfordítással többet lehetne kihozni az informatikai rendszeredből, de nem tudod, hogy hogyan, akkor jó helyen jársz.

Megpróbáljuk a IT varázslatos és misztikus világát elmagyarázni pénzben gondolkodva úgy, hogy azt megértse az ügyvezető, vagy akár a döntéshozó gazdasági vezető is. Végre megértheted, hogy miért kell, illetve miért kötelező időt és energiát fordítanod az IT rendszered tökéletesítésére.

Ha úgy érzed, hogy felkeltettem az érdeklődésedet, úgy abban az esetben érdemes lesz tovább olvasnod ezt a tananyagot.

Milyen IT üzemeltetési praktikák fogják biztosítani számodra azt, hogy gazdasági növekedést érjél el vállalkozásodban?

Informatikai cégként mi is forgalmazunk termékeket és szolgáltatásokat az egyszerű számlázó programoktól kezdve a nagyon komoly vezetési irányítási rendszerekig. Társaságunk első sorban informatikai rendszereket üzemeltet más gazdasági tevékenységgel foglalkozó vállalkozásoknál. / Ügyvédi Irodák, Autószalonok, stb. / De amikor elmegyünk tárgyalni egy társas vállalkozáshoz, akkor azt tapasztalom, hogy nagyon kevesen értik meg hogy miért van szükség informatikai fejlesztésekre. Ez teljesen normális dolog, mivel ez a szakma is tartalmaz olyan periódusokat, szakzsargonokat, amit nem lehet elmagyarázni egyszerű példákkal, csak szakszavakkal.

Mi erre a problémára fogunk most Neked megoldást kínálni, hogy megértsed a fejlesztések miértjét, majd a felismerést közösen konvertálhatjuk abba az IT rendszerbe, ami magától fog neked eredményt, profitot prezentálni. Ez a közös nevező, amit mindenki ismer és forgat, az a PÉNZ!!

Pénzben gondolkodva sokkal könnyebben megértheted, majd tervezheted tovább IT rendszeredet úgy, hogy közben az ügyfeleid elégedettségét növeled, sőt, új vevőket konvertálsz, vagy netán új célpiacot tűzöl ki célodul. Terméseztessen ha akarod, végig ott leszünk, és fogjuk a kezed, hogy ne hibázz.

Hogyan viheti az IT rendszered sikerre a vállalkozásodat?

Ez ma Magyarországon nehéz feladat mind a kisvállalkozásoknak, mind a multiknak. Mindenki attól retteg, hogy a befektetett energia és a PÉNZ mennyi idő alatt térül meg, és főleg, megtérül -e egyáltalán. De mi megtesszük az első lépést helyetted, hogy felismert a rendszeredben rejlő lehetőségeket. Ha sikereket szeretnél elérni, az egyik legfontosabb dolog, hogy meghatározd azt a célt, amit a vállalkozásodnak tűztél ki. Ez az egyik legfontosabb szempont, az egész IT rendszer tervezésekor, mivel a célodhoz kell igazítanod a további célpozicionálást, részpozicionálást, hogy csak azokra a célokra költsd el a PÉNZED, ami a vállalkozásod bevételeit fogja megnövelni.

És gondolj csak bele, ha a szolgáltatásod, vagy netán az áraid nem is annyira versenyképesek a konkurenciával, de egy jól felépített IT rendszerrel megszólíthatsz olyan célközönséget is, akik a későbbiekben a vállalkozásod vevőjévé válhatnak.

Felkeltettem érdeklődésedet?
Szeretnéd megtenni a következő lépést?

Egyszerű: REGISZRÁLJ!
www.heftner.hu

De ha kérhetném, ne olyan e-mail címmel amit csak hébe – hóba olvasol, vagy netán pl. fantázianév@ingyenszolgáltatómail.hu e-mail címmel, és ne becenevekkel, mert a komolytalankodókat nem szeretjük. Ha mi lehetőséget kínálunk Neked Magyarországon először egy IT rendszer tervezési gyakorlatra, úgy tisztelj meg minket a valós adataiddal. Terméseztessen az infókat rólad a törvényben előírtaknak megfelelően bizalmasan kezeljük, és harmadik fél részére nem adjuk ki!!

Jó böngészést kívánok!!

Heftner Zoltán
Tulajdonos és Ügyvezető