Kövess minket!

NewsletterGoogle+RSS
Feliratkozom a heti hírlevélre

Utolsó hozzászólások

2018. 01. 17. - 09:26GrahamNus

good mood all day =)
and how are you?

2017. 12. 22. - 17:33MashaAgomo

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

2017. 07. 27. - 09:10KGabi

Mi is tudunk munkát adni: mérnököknek  Jooble 

Jelenlegi hely

(Miért) érdemes mérnökként részt venni egy állásbörzén?

2014.02.12.
Az álláskeresés a legtöbb ember számára komoly kihívást jelent. Megismerni a munkaerőpiacot, a legtesthezállóbb pozíciót megtalálni sem könnyebb, mint sikeresen felkészülni egy állásinterjúra. Hogyan juthatsz leghatékonyabban a megfelelő információhoz és segítséghez?

Látogass ki egy állásbörzére és találkozz számos mérnöki állást, szakmai gyakorlatot kínáló céggel!

Ismerd meg a cégeket – akár kreatív megmérettetéseken keresztül!

A HVG Állásbörze legfőbb célja, hogy elősegítse a munkaadók és munkavállalók egymásra találását. A Szakmai Aktivitások segítségével még könnyebben teremthetsz kapcsolatot a cégekkel, és szakmai ismereteidről, felkészültségedről, rátermettségedről is tanúbizonyságot tehetsz.

Szeretnéd játékosan próbára tenni mérnöki területen szerzett ismereteid? Jó megfigyelő vagy, és sikeresen tippelnél egy totón? Érdemes meglátogatnod a HVG Állásbörzén a Hauni standját, és meghallgatni szakmai prezentációjukat. Ismerd meg a vállalatot, majd válaszolj helyesen az általunk feltett kérdésekre, jutalmul meglepetés ajándékban lesz részed. Az AUDI Hungária is értékes nyereményekkel várja az érdeklődőket. Keresd meg a standjukat és tedd próbára magad, szereld fel a szíjat V6 3.0 TFSI Kompressor motorukra. Legyél Te a leggyorsabb, és vidd el ajándékaikat! Tedd próbára szakmai rátermettséged!

Lépj ki a monitorod mögül és keress állást személyesen!

A HVG Állásbörzén a cégek több mint fele keres műszaki/mérnök szakembereket. Ragadd meg a lehetőséget és találd meg a neked való állást! A karriervásáron találkozhatsz például a GE Global Operations Finance szakembereivel, valamint a PEC Central Europe és a LuK Savaria Kft. képviselőivel is.

Regisztrálj, böngéssz az oldalon, és közben játssz velünk értékes nyereményekért!

Csak annyit kell tenned, hogy kihasználod a börze honlapja nyújtotta lehetőségeket, fődíjként egy kétszemélyes olaszországi hétvégét sorsolunk ki! A Pontgyűjtő játékról részleteket itt olvashatsz! Regisztrálj a rendezvényre és gyere el 2014. február 26-27-én a SYMA Rendezvényközpontba!

További információk: www.hvgallasborze.hu


 

Cikk értékelése: 
Szerző: Brigitte

Új hozzászólás

Filtered HTML

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> <p>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ezzel a feladattal teszteljük, hogy valódi látogató vagy-e.

Kapcsolódó cikkek

Több mint 60 cég vár mérnök végzettségű szakembereket a HVG Állásbörzén!
Előfordult már, hogy online rátaláltál egy számodra ideális mérnöki pozícióra, ám nem sikerült felvenned a kapcsolatot az adott céggel?
Mérnöki végzettséggel akarsz elhelyezkedni, de nem tudod, hogy mely vállalatok kínálnak számodra testhezálló állásokat? Tájékozódnál a szektor meghatározó cégeinél elérhető karrier lehetőségekről? Tedd meg személyesen!
A Higgs-bozon történetéről nyílik nagyszabású kiállítás a londoni Tudomány Múzeumban (Science Museum), ahol az Európai Nukleáris Kutató Szervezettel (CERN) és a nagy hadronütköztetővel (LHC) is megismerkedhetnek a látogatók.

Friss hírek

E-hajtómű? Miért ne?