Kövess minket!

NewsletterGoogle+RSS
Feliratkozom a heti hírlevélre

Utolsó hozzászólások

2018. 01. 17. - 09:26GrahamNus

good mood all day =)
and how are you?

2017. 12. 22. - 17:33MashaAgomo

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

2017. 07. 27. - 09:10KGabi

Mi is tudunk munkát adni: mérnököknek  Jooble 

Jelenlegi hely

Búcsúzik a Mérnökbázis

2017.05.31.
Tíz éves fennállását követően a Mérnökbázis csapata befejezi működését és szakmai befektetőt keres a lap további üzemeltetésere.

A Mérnökbázis.hu tulajdonosaiként hosszas tanácskozás után úgy döntöttünk, hogy a jelenlegi formában felfüggesztjük a Mérnökbázis portál működését. Nehéz döntés volt, hiszen sok munkánk van a lapban: a közel tíz év alatt ezer tudományos-műszaki írás és még ennél is több állásajánlat került fel a honlapunkra, amelyet széles közönség olvasott.

Több ezer regisztrált felhasználónk és Facebook rajongónk tájékozódott a heti rendszerességgel frissülő cikkállományból. Hozzászólásaikkal sokan vettek részt a kialakuló szakmai vitákban és számos kolléga talált új pozícióra a Mérnökbázis.hu álláskeresőjén keresztül.

Őszintén reméljük, hogy az elmúlt években sokak számára teremtettünk kikapcsolódási, tájékozódási  és szakmai lehetőséget honlapunk  válogatott tartalmán keresztül. Oldalunk neve, a „Mérnökbázis” is arra utal, hogy egy szilárd bázist szerettünk volna megalkotni a mérnökök támogatására. Bízunk benne, hogy ezt a küldetést sikerült teljesítenünk.

A Mérnökbázist szabadidőnkben fejlesztettük és tartottuk fenn, azonban a portál megfelelő színvonalának megtartásához és továbbfejlesztéséhez szükséges időt és energiát ma már nem tudjuk ráfordítani.

Amennyiben búcsúlevelünk olvasója kellő motivációt érez a Mérnökbázis.hu oldal és brand további üzemeltetésére, kérjük, az alábbi elérhetőségen érdeklődjön a lap átvételéről: info@mernokbazis.hu.

 

Kedves olvasóinknak ezúton köszönjük az elmúlt évek megtisztelő érdeklődését.

Kérjük, a honlap további üzemeltetése érdekében osszák, terjesszék levelünket! Köszönjük! 

Cikk értékelése: 
Szerző: Brigitte

Új hozzászólás

Filtered HTML

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> <p>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ezzel a feladattal teszteljük, hogy valódi látogató vagy-e.

Kapcsolódó cikkek

Átadták a tengerszint fölötti 2600 méteres magasságban a negyedik antarktiszi kutatóállomását.
Előfordult már, hogy online rátaláltál egy számodra ideális mérnöki pozícióra, ám nem sikerült felvenned a kapcsolatot az adott céggel?
A Higgs-bozon történetéről nyílik nagyszabású kiállítás a londoni Tudomány Múzeumban (Science Museum), ahol az Európai Nukleáris Kutató Szervezettel (CERN) és a nagy hadronütköztetővel (LHC) is megismerkedhetnek a látogatók.
Az Instagram első női programozója pillanatok alatt példakép lett Amerikában. A marketingesként indult Brina Lee örömmel vállalja a nyakába szakadt küldetést: arra buzdítja az informatika iránt érdeklődő fiatal nőket, hogy az ő sikere nyomán programozásból szerezzenek diplomát.

Friss hírek

E-hajtómű? Miért ne?